Søknad om økonomisk støtte for virksomheter i barne- og ungdomsarbeidet

Friburådet behandler søknader om økonomisk støtte til lag og virksomheter i menighetens barne- og ungdomsarbeid. Man kan søke om støtte til turer, innkj&oslas ...

Les mer
Skattkammeret 4-10 år

Skattkammeret - for alle barn 4-10 år - Velkommen! - Oppstart med familiegudstjeneste 1. september! Datoer for skattkammer høsten 2019: 8/9, 15/9, 22/9, 13/10, 27/10, 3/11 ...

Les mer
HITS - 7.klassegruppa
HITS - 7.klassegruppa

7.klassegruppa hadde en kjempefin og gøy avslutning - her er noen bilder fra kvelden vår :)

Les mer
NYHET! - Superlight -

Dette er for deg som går i 1.- 4.klasse!   En fredag i måneden, fra kl.16.30-18.00 møtes vi i kirka - til mat, dessert, miniandakt og mange ulike aktiviteter! Her kan vi bli enda bedre kjent med kirkebygget vårt, med hverandre, få nye venner og bli enda mer kjent med Jesus!

Les mer
Bilder fra VIP party 24.04
Bilder fra VIP party 24.04

24.april : VIP party på Roligheden for VOX light`ere!!

Les mer
Bilder fra VOX light 20.03
Bilder fra VOX light 20.03

Her er noen bilder fra den aller første VOX light- samlingen! Vi var 28 stykker!! Med bli kjent-leker, quiz, peptalk med Kenny Voreland, pizzaboller og is hadde vi en supergøy kveld!

Les mer
Hva er KNØTTIS?

Alle barn mellom 3 og 7 år er hjertelig velkommen til Knøttis!  Vi møtes annenhver tirsdag (sammenfallende med Jubilo) fra 17.30 til 18.30.  Vi synger om Jesus, leker og har det gøy! HJERTELIG VELKOMMEN!

Om Frikirkens Musikkskole

Kristiansand Frikirkes musikkskole har som mål å utruste mennesker til tjeneste innen sang og musikk, i menigheten og i Guds rike for øvrig.  

Les mer
HITS

HITS er for barn fra 6-9. klasse. Vi møtes i FriCafé kl. 11:00. DU ER HJERTELIG VELKOMMEN!

Les mer
Fedrenes hjerter

”Det hersker ingen tvil om at foreldre er apostler, biskoper og prester for sine barn, for det er foreldrene som gjør dem kjent med evangeliet.”, sa Luther.

Les mer
Juleevangeliumskomprimator

Det var fullt hus på Juletrefesten vår. Kvelden hadde mange høydepunkter.

Les mer
Informasjon

\r\n Søndagsskolegruppe for 5. -8. klassinger. Undervisning, aktiviteter, lek og moro. Følger Skattkammerets semesterplan. Møtestedet for HITS er friCafé, søndager kl 1100. \r\n

Informasjon

Søndagsskolegruppe for 5. -8. klassinger. Undervisning, aktiviteter, lek og moro. Følger Skattkammerets semesterplan. Møtestedet er friCafé søndager kl 11. ...

Les mer
Informasjon

Søndagsskolegruppe for 5.-8.klassinger. Undervisning, aktiviteter, lek og moro. Følger Skattkammerets semesterplan. Møtested er friCafé søndager kl 11.

Øvrig informasjon

Barneklubb for de i 1.4. klasse EN fredag i måneden fra kl 1630 - 1800. Fredagsmiddag, andaktsstund og aktiviteter!

Superlight -datoer for våren

Datoer for våren 2019

Les mer

Dagens bibelord:

På dette vet vi at vi kjenner ham: at vi holder hans bud.

Les hele

1 Joh 2,3-10