Supersøndag

Supersøndag - aktiviteter og undervisning for barn fra 3 år til og med 8. klasse! Hver søndag utenom skolens ferier og familiegudstjenester samles vi i kjelleren kl 11. Der har ...

Les mer
Søknad om økonomisk støtte for virksomheter i barne- og ungdomsarbeidet

Friburådet behandler søknader om økonomisk støtte til lag og virksomheter i menighetens barne- og ungdomsarbeid. Man kan søke om støtte til turer, innkj&oslas ...

Les mer
NYHET! - Superlight -

Dette er for deg som går i 1.- 4.klasse!   En fredag i måneden, fra kl.16.30-18.00 møtes vi i kirka - til mat, dessert, miniandakt og mange ulike aktiviteter! Her kan vi bli enda bedre kjent med kirkebygget vårt, med hverandre, få nye venner og bli enda mer kjent med Jesus!

Les mer
Bilder fra VIP party 24.04
Bilder fra VIP party 24.04

24.april : VIP party på Roligheden for VOX light`ere!!

Les mer
Bilder fra VOX light 20.03
Bilder fra VOX light 20.03

Her er noen bilder fra den aller første VOX light- samlingen! Vi var 28 stykker!! Med bli kjent-leker, quiz, peptalk med Kenny Voreland, pizzaboller og is hadde vi en supergøy kveld!

Les mer
Hva er KNØTTIS?

Alle barn mellom 3 og 7 år er hjertelig velkommen til Knøttis!  Vi møtes annenhver tirsdag (sammenfallende med Jubilo) fra 17.30 til 18.30.  Vi synger om Jesus, leker og har det gøy! HJERTELIG VELKOMMEN!

Fedrenes hjerter

”Det hersker ingen tvil om at foreldre er apostler, biskoper og prester for sine barn, for det er foreldrene som gjør dem kjent med evangeliet.”, sa Luther.

Les mer
Juleevangeliumskomprimator

Det var fullt hus på Juletrefesten vår. Kvelden hadde mange høydepunkter.

Les mer