Menigheten > Givertjeneste > Frikirkens givertjeneste

Frikirkens givertjeneste

Ønsker du å bidra økonomisk til driften av Kristiansand Frikirke?

Vår menighet har et aktivt og flott arbeid med mye frivillig innsats. For å opprettholde vårt ambisjonsnivå trengs både frivillig innsats og økonomisk evne.

Frikirken har alltid løftet frem tiende som et godt bibelsk prinsipp, og vi tror potensialet er stort i vår menighet på det området.  Det betyr ikke at alt man gir må gå til menigheten, men et godt bidrag burde naturlig gå hit. Givertjeneste er forbundet med velsignelse, glede og inspirasjon. Givertjeneste handler om at vi alle er forvaltere, og dette temaet er noe vi alle bør ha et aktivt forhold til. Vi er 435 medlemmer i fullt medlemskap . Av disse er i dag 300 husstander faste givere over avtalegiro. Vil du også være med?

Dersom du ønsker å gi, bruk vedlagte skjema. Skriv det ut og fyll inn nødvendig informasjon, send signert skjema i lukket konvolutt til kontoret. Eller scan det og send til : kristiansand@frikirken.no  Merkes "kasserer". Det skattefrie beløpet er pr 2019 på 50000kr. Last ned skjema her

Gir du allerede fast på avtalegiro og ønsker å øke gavebeløpet pr måned? Fyll ut skjema og send inn. Last ned skjema her

Her er våre kontonummer

Driftskonto: 8220 02 86266

Byggkonto:  8220 02 86835

VIPPS:  19388

Kalender & ukeprogram
Kl 10:30. SØNDAG  19.MAI.
Bønnemøte
Kl 11:00. SØNDAG  19.MAI.
Kl 18:30. TIRSDAG  21.MAI.
StrikkeCafé
Kl 10:30. ONSDAG  22.MAI.
Bønnemøte
Kl 12:00. ONSDAG  22.MAI.
Bronselaget

Dagens bibelord:

Da sa Salomo: Herren har sagt at han vil bo i en mørk sky.

Les hele

1 Kong 8,12-13.27-30